Elfack 2015

I år var Elfack nerminskat från fem till fyra dagar, något som visade sig vara ett lyckokast. Alla dagar blev intensiva och vi hade, precis som vanligt, fullt i montern nästan hela tiden. Det var jättetrevligt att träffa alla gamla bekanta och även kul att få ansikten på några som man bara haft telefonkontakt med tidigare.

På Elfack fokuserade vi på att presentera våra webbaserade tjänster och produkter. Framför allt visade vi vår driftlägeskarta där man kan se nätets aktuella tillstånd med alla kunders driftstatus. Kartan kan naturligtvis kopplas till såväl egen hemsida som till Svenska Kraftnäts Susie-system. Vi hade även nöjet att visa nyheterna i föranmälan.nu som används för hantering av för- och färdiganmälningar på webben. Tjänsten har nu varit igång i fyra år och över 40 nätföretag och 1800 installatörer är anslutna med drygt 11000 registrerade för- och färdiganmälningar. Dessutom visade vi naturligtvis Mirakel Besiktning för EBR-besiktning med surfplattor, smartphones och laptops.

Årets tävling var en favorit i repris, nämligen ett Memory-spel där man skulla hitta matchande brickor på så kort tid som möjligt.

Snabbast av alla var Robert från Landskrona med det nya rekordet 19 sekunder. Stort Grattis till dig, Robert! Vinsten, en riktig kock, kommer snart att besöka dig för att tillaga en härlig middag till dig och dina vänner.